Dominique & Ruben

Huwelijk 05-11-2016

Onze trouwdag was werkelijk een prachtige, onvergetelijke dag en we denken er nog elke dag aan terug! Hierbij wouden wij jullie allemaal nog even bedanken voor de enorm professionele organisatie van deze dag! Wij vonden de locatie zeer uniek, de service onberispelijk en het eten overheerlijk en creatief. We kregen niets anders dan complimenten over het feest en wouden die graag met jullie delen. Heel fel bedankt!

Jérôme Schuman

Candriam 19-10-2017

Alles was super, gezellige sfeer, lekker eten en vriendelijk personeel.

Hartelijk dank aan het hele team en tot een volgende keer!

Laetitia & Ludovic

Huwelijk 26-08-2017

Wij willen jullie graag bedanken voor het prachtige feest, alles is goed verlopen. De bediening was zeer goed en het eten heel lekker. Bedankt voor deze mooie organisatie.

Jennifer & Ilario

Huwelijk 23-06-2018

Het was een super dag! Wij hebben er echt van genoten en alles was dik in orde! Dankjewel!

Kerstontbijt 25-12-2017

* Het was super, voor jong en oud! Heel lekker eten en een gezellige sfeer!

* Het was weer superlekker!!

* Wij hebben er allemaal ontzettend hard van genoten, de organisatie was top, het buffet uitgebreid en mooi verzorgd. En heel fijn dat er zo aan de kinderen werd gedacht! Voor herhaling vatbaar!

* Alles is super goed meegevallen!

* Wij vonden het heel leuk en lekker, de kids hebben er echt van genoten. Onze dochter vroeg dadelijk als we buiten gingen na afloop of we volgend jaar terug kwamen. Ik wil u en uw team bedanken voor de warme welkom en de toffe sfeer en niet te vergeten de leuke kinderanimatie en de toffe cadeautjes.

Huwelijk

Ellen & Jan 27-08

Heel erg bedankt voor de mooie en toffe feestavond in de Tiendschuur!

Hilde Peeters

Kerstontbijt 25-12-2016

We hebben genoten van het kerstontbijt het was super mooi, gezellig en lekker. Voor herhaling vatbaar.

Iene & Pieter-Jan

Huwelijk 25-08-2018

Wij hielden afgelopen weekend ons trouwfeest in de Tiendschuur en kunnen alleen maar met ongelofelijk veel lof spreken over deze keuze van locatie! Ancy is dé persoon die je zoekt als je een prachtfeest wilt zonder zorgen, van communicatie doorheen het jaar tot het hele verloop van de dag zelf, alles was tip top in orde. Ook veel lof voor de maître die alles in goede banen heeft geleid en hele de avond paraat stond. Dankuwel!!

Lien & Sam

Huwelijk

Wij konden ons geen betere locatie bedenken. De locatie is sowieso schitterend, maar ook jullie begeleiding was ronduit fantastisch. We hebben heel veel positieve commentaren gekregen over het eten, de bediening, de inkleding, ...

Wij appreciëren het enorm dat niets teveel was en dat alles zo tot in de puntjes voorzien was. Het was echt een prachtige dag. Een welgemeende dank aan het hele team!

Charlotte & Kasper

Huwelijk

Het feest was perfect, wij hebben van elke seconde genoten. Bedankt voor alle hulp en de uitstekende service!

Huwelijk Jess & Anneleen

Ondertussen al helemaal terug van een prachtige huwelijksreis. Nog steeds nagenietend van een fantastische huwelijksdag. We hadden het feest van ons leven.

We vonden, samen met alle genodigden (want het regende positieve reacties na ons trouwfeest) alles tot in de puntjes in orde, het eten was heerlijk, de bediening was top, de zaal zag er prachtig uit.. Bedankt om ons mee zo'n onvergetelijke dag te bezorgen!

Dorien & Jens

Huwelijk 10-08-2018

Wij hebben een magische dag beleefd!

Katlijn Voordeckers

Opmerkelijk

Nog even een berichtje om je persoonlijk te bedanken voor het vlotte, fijne verloop van de avond. De mensen waren echt tevreden en je team heeft dat ook weer super gedaan! Het is zo fijn om met jullie te werken, van harte bedankt voor jullie keiharde werk en vriendelijke inzet. Bedankt voor alle hulp en de positiviteit bij onze fijne samenwerking.
 

Ellen & Vincent

Huwelijk 30-06-2018

Heel erg bedankt voor de goede organisatie! Wij zijn erg tevreden, net als onze ouders en de gasten van wie wij heel veel complimenten hebben kregen. Uiteraard ook over de mooie locatie en het eten. Het was dik in orde, dankjewel!

Rina Vinck

Partnerfeest VIVIUM
Wij vonden het alvast super! 
Bij deze een dikke merci aan heel de crew van de catering. 
Het was echt een verrijking om met jullie te werken.  
De professionele aanpak vooraf en de avond zelf waren super. 
Een dikke merci hiervoor. 
Nogmaals veel dank en hopelijk tot gauw! 

Michelle & Michiel

Huwelijk 20-07-2018

Nogmaals heel erg bedankt voor de goede organisatie, het fijne personeel, de goede raad en nog zoveel meer. Het was echt onze droomlocatie.

Manuela & Tom

Huwelijk 03-06-2017

Nog eens een dikke merci voor alles wat jullie hebben gedaan voor onze trouw. De reacties waren echt ongelofelijk, het was gewoon perfect!

Marleen Thijs

NEOS

De samenwerking met jullie is zeer fijn verlopen. Petje af voor de leuke en gemotiveerde ploeg. Ook de zaalverantwoordelijke is zeer correct, een plezier om mee samen te werken. De deelnemers waren uitermate tevreden!! Dank aan het hele team voor de goede zorgen!
 

Communie 21-05-2017 van Elien & Jonas

Zowel de bediening als het eten waren top, een dikke pluim voor aromaZZ! Elien en onze gasten hebben ervan genoten! Wij hebben gisteren genoten van het feest. De kinderen hebben zich allemaal heel goed geamuseerd. Jonas heeft een superleuke dag gehad, bedankt hiervoor!

 

Stad Genk

Vooreerst: proficiat aan jou en aan je team van technici, obers, catering … voor de prima service tijdens ons feest. Veel positieve reacties gehad over het lekkere eten én de broodjes ’s avonds.

Peter en Ilse Vandersmissen-Eersels

Wij willen u en uw team via deze weg nog even bedanken voor de onvergetelijke avond die we de 20ste juli gehad hebben.

We vonden het zeer aangenaam hoe jullie op een bijna onzichtbare manier onze avond in goede banen hebben geleid.

Jullie team was altijd beleefd en hielp met de glimlach, niets was hen teveel ondanks de hoge temperaturen en het late uur.

We hebben een onbezorgde, lekkere, gezellige en feestelijke avond gehad en vele gasten hebben dit reeds beaamd. Dus een dikke pluim voor u en uw team. 

Katlijn Voordeckers

Opmerkelijk

Nogmaals bedankt voor alles, zo goed gedaan! De reacties zijn super.

Anneleen & Jelle

Huwelijk 05-08-2017

Om kort te zijn : Super!! Wij hebben echt kunnen genieten van onze dag omdat jullie alles zo professioneel aanpakken. Een dikke dankjewel aan iedereen is echt op z'n plaats! De voorbereidingen verliepen heel aangenaam, gestructureerd, vriendelijk en duidelijk. Alles wat jullie beloofden, werd ook waargemaakt. Wij hebben alleen maar positieve commentaren gekregen  en wij werden zelf omvergeblazen door de kwaliteit van het eten, dit was echt boven verwachting!

Stephanie & Jeroen

Huwelijk 06-07-2018

Graag willen wij jullie bedanken voor alles wat julie voor ons hebben gedaan. Vanaf ons eerste gesprek hadden wij een goed gevoel waardoor onze keuze voor de Tiendschuur snel gemaakt was. Doordat jullie alles tot in de puntjes hebben verzorgd konden wij maximaal genieten van het feest. Dikke merci aan iedereen, alles was top!

Eddy Vandeboel

Van De Boel

Ik wil jullie graag bedanken voor de prettige samenwerking van een zeer geslaagd VHB feest, ik heb alleen maar positieve reacties mogen ontvangen. Alle medewerkers mogen jullie een pluim geven voor het mooie werk dat ze geleverd hebben. De Tiendschuur is een prachtige locatie om een feest te organiseren.
 

Sofie Janssen

Verjaardagsfeest

Alles was perfect! Enorm bedankt voor de goede opvolging!

Joeri & Keith

Huwelijk 14-10-2017

Het is een superfeest geweest, waarvoor onze dank. We hebben alleen maar positieve reacties van alle gasten mogen ontvangen en willen deze dan ook aan jullie team overmaken.

Doukje & Jorge

Huwelijk 23-09-2016

Bedankt voor alle hulp, het was een topfeest!!
 

Valerie & Arni

Huwelijk 06-08-2016

Bedankt voor onze mooiste dag zo perfect te maken!

Dorien & Jelle

Huwelijk 08-09-2018

Wauw wat een topdag hebben wij gehad! Wij willen jullie graag enorm bedanken om alles tot in de puntjes te verzorgen. Het was echt een topbeleving! Alles was perfect geregeld en als er iets gevraagd werd, was dit nooit te veel en kwam dit steeds in orde. Een hele dikke merci voor alles!

Elke & Rohnny

Huwelijk 14-08-2017

Eén woord voor alles : SCHITTEREND!! Bedankt voor alles!
 

Séline & Philippe

Huwelijk 17-06-2017

Het was geweldig!! Een hele dikke merci voor alles, wij hebben een droomdag beleefd! Nogmaals bedankt, ook aan alle personeelsleden die ons supergoed ondersteund hebben.

Frederique & Christophe

Huwelijk

Wij zjin terug van onze huwelijksreis en zijn nog steeds aan het nagenieten van onze prachtige trouwdag. Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken om ervoor te zorgen dat het echt onze dag werd. We hadden het niet beter kunnen inbeelden.

Marit & Dieter

Huwelijk 10-12-2016

Wij hebben genoten van onze dag, alles was zeker ok! Iedereen was zeer tevreden over het eten, de locatie en de gastvrijheid. Wij en onze gasten hebben geen één puntje van kritiek.

Sarah & Bert

Babyborrel 'Louic'

Wij zijn super content over de organisatie in het algemeen en ook jullie goede zorgen en opvolging. Louic heeft er ook van genoten!

Jos Poelmans

Heijmans Bouw NV 11-03-2017

Hartelijk dank voor het mooie en verzorgde feest. Iedereen was zeer tevreden, het was een gezellige avond en alles was voldoende aanwezig.

Stefanie & Stijn

Huwelijk 25-05-2018

Wij willen jullie heel erg bedanken voor alle hulp! Wij hebben een super trouwfeest gehad op een super locatie!

Huwelijk Wendy & Renaat

We wilden jullie nog snel even bedanken voor het SUPER trouwfeest dat we gisteren mochten beleven.

We hebben zoveel complimenten gekregen over de prachtige zaal, het lekker eten en de goede en vriendelijke service. We zitten nu al in het vliegtuig maar als we terug zijn willen we graag nog iets doen voor alle mensen die gisteren geholpen hebben ons feest te doen slagen...

Familie Camp

Vaderdagontbijt 11-06-2017

Ik wil jullie nog bedanken want vandaag hebben wij samen met onze 2 kleinkinderen echt genoten, het was voortreffelijk. Dit verdient een pluim en wij zullen in de toekomst zeker komen genieten op de ontbijten die jullie nog organiseren.

Elke Quatacker

Toerisme Limburg 27-09

Alles was prima! Super locatie en heel lekker eten!

Lieve Peters

Friesland Campina 18-11-2017

Alles is picco bello verlopen! Iedereen vond het eten heel lekker en de bediening was zeer goed. De sfeer zat er goed in!

Carla & Roel

Huwelijk 29-04-2017

Graag willen wij jullie bedanken voor het fijne feest, wij zijn nog steeds aan het nagenieten. De gasten waren ook allemaal stuk voor stuk laaiend enthousiast, ook voor de chef een dikke merci want iedereen vond het superlekker.

Ellen & Vincent

Huwelijk 30-06-2018

Heel erg bedankt voor de goede organisatie! Wij zijn erg tevreden, net als onze ouders en de gasten van wie wij heel veel complimenten hebben kregen. Uiteraard ook over de mooie locatie en het eten. Het was dik in orde, dankjewel!

Els & Roel

Bedankt voor al je goede zorgen en service op onze droomdag. Was top!!

Liana & Michel

We willen u nog even bedanken voor de aangename samenwerking. 

We hebben heel veel positieve reacties gehad op de service en het eten op onze trouwdag. 

Je hebt ons altijd super goed verder geholpen en was altijd heel vriendelijk.

We hebben echt een goed gevoel als we terug denken aan onze mooie dag op jullie mooie locatie. 

 

Bedankt voor alles en zeker en vast tot binnen 10 jaar,dan doen we het nog eens opnieuw!

Tessa & Michiel

Huwelijk 09-06-2018

Wij hebben genoten van de ceremonie, de receptie, het feest ... alles!! Enorm bedankt om ons zo hard te helpen met de voorbereidingen en alles zo professioneel te regelen. Wij willen ook de mensen van de zaal graag bedanken voor hun harde werk en het lekker eten.

André & Rita Dumoulin Vanelderen

Nog steeds krijgen wij felicitaties voor ons zeer geslaagd jubileum.

Wij willen U en uw medewerkers heel hartelijk danken voor het schitterend en zeer verzorgd feest.

Sandra Meijer

Midsummerparty Jessa

Zeer fijne samenwerking! Jullie hebben een super concept en ik kijk al uit naar een volgende keer.

Laurens Luykx

LRH - personeelsfeest

Goede feedback gekregen over het eten. Hartelijk dank, jullie hebben er voor ons een geweldig feest van gemaakt!

Marie & Kim

Voor Altijd

Wij willen jullie graag nog even heel erg bedanken voor de fijne samenwerking. We hebben enorm veel positieve reacties gekregen op de zaal en de locatie. Wij hebben met veel plezier met jullie samengewerkt, geen vraag was teveel en de communicatie verliep steeds supervriendelijk. Hopelijk kruisen onze wegen nog in de toekomst voor nieuwe opportuniteiten.

Hans Valkenborg

Jonge Balie Hasselt

Alles is zeer goed verlopen. Hartelijk dank voor de goede zorgen!

Evy Dreesen

KLAV - KLANTENEVENT
Wij waren echt super tevreden over ons feest zaterdag en vooral onder de indruk van jullie professionele en klantvriendelijke aanpak! 

Misschien wat prematuur, maar toch: kunnen we alvast een optie nemen voor 2016? :) Dat lijkt me het beste bewijs te zijn van onze tevredenheid!

Gitte Abrams

STERCK MAGAZINE - NETWORK MOMENT
Bedankt voor de goede zorgen van gisteren. Ik vernam dat het een succes was en alles tot in de puntjes verzorgt. Echt een oprechte dankjewel!

Nina & Thomas

Huwelijk 23-06-2017

Wij willen jullie graag nog eens bedanken voor de goede communicatie en zeer goede organisatie van ons feest. Wij hebben steeds het gevoel gehad dat wij ons niets moesten aantrekken. Alles was in orde en onder controle en dat is een heel erg leuk gevoel op zo een dag! Dat is geheel aan jullie te danken!!

Sara & Niels

Huwelijk

Nog eens een dikke merci voor alles. Het was boven onze verwachtingen, heel veel complimenten gekregen.

Manuela Del Rio

OBJ Limburg

Ik wil nog even laten weten dat we echt tevreden waren van de maaltijd en de goed ontvangst.

Dank daarvoor.

 

Heidi & Domien 17-09-2016

Huwelijk

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten. Het was een mooie dag! Hebben veel complimenten gekregen over de mooie zaal en gezellige locatie. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede begeleiding!

Rina Poesen

Landelijke thuiszorg
Alleen maar lovende woorden over ons fantastische verjaardagsfeest. Van harte bedankt voor alles!

Enya & Steve

Huwelijk 07-09-2018

Het is super verlopen! Echt de mooiste dag van ons leven en wij konden er totaal zorgeloos van genieten, vooral door jullie hulp en voorbereiding. Hartelijk dank voor alles! Wij hebben zoveel complimenten gekregen over de catering en de locatie.
 

Daniël Hoydonckx

De organisatie, de catering en het personeel waren TOP! Bedankt voor het geslaagde feest.

De Voorzorg

Bedankt voor het fantastische feest van vrijdag.  Catering, geluid, inkleding, … We krijgen alleen maar felicitaties, ook van de band, blijkbaar zijn ze nog nergens zo goed ontvangen als bij jullie. Dikke merci.

Kim & Cedric

Huwelijk

Graag willen wij jullie nog eens bedanken, het was zeer goed en wij hebben ervan genoten. De reacties van de mensen : super locatie, lekker eten, fantastisch feest, mooie zaal en nog zoveel meer positieve reacties.

Barbara en Christian

Op 22 juli hebben jullie ons trouwfeest verzorgd. We wilden jou (en je team) toch nog eens bedanken! 

Dirk Houbrechts

Houbrechts Bouwmarkt

Bij deze willen wij jullie nog eens hartelijk bedanken voor het mooie feest. Het was heel geslaagd, alles was mooi verzorgd, bediening was perfect en het eten zeer lekker. Ook veel goede reacties gekregen van de genodigden. Toppie

Daphne & Mario

Huwelijk 8-09-2017

Nog eens bedankt voor het mooie feest, wij heben er echt van genoten!

julie & niels

Huwelijk

Wij vonden het feest en de samenwerking met jullie super! Wij willen jullie bedanken voor het feest te verzorgen zoals wij het gedroomd hadden.

Huwelijk

Peny & Jeroen 9-09

Wij willen jullie graag bedanken voor het superfeest, het is voor ons een ongelooflijk mooie dag geweest.

 

Liesbeth & Sören

Huwelijk 2-12-2017

Nogmaals ongelooflijk bedankt voor al het werk dat jullie in onze trouw hebben gestoken! Het was echt een formidabel feest en we hebben er ontzettend van genoten! Iedereen was ook echt laaiend enthousiast over de zaal, het lekkere eten en de vlotte bediening. Een dikke dankjewel!

Jasmien & Sander

Huwelijk 9-12-2017

Het was GE-WEL-DIG, hier zijn geen woorden voor.

Niet alleen wij, maar alle gasten waren onder de indruk want alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben heel veel complimentjes gehad over de locatie en vooral over het eten.

We vonden en vinden nog altijd dat het een geweldig concept was. Iedereen was enthousiast, de aankleding was perfect ...

Ondertussen hebben we van heel wat mensen berichtjes gekregen dat het feest niet te beschrijven was.

Er werd constant gedanst, gelachen en genoten. Jouw team stond de hele tijd klaar voor ons en ze waren allemaal heel behulpzaam en vriendelijk.

Dit bericht is nog te kort om jullie in de bloemetjes te zetten.

Jullie hebben een grote zoniet de grootste bijdrage geleverd aan onze hartverwarmende dag (ondanks het koude weer).

We proberen al die emoties nog steeds een plaatsje te geven...

Dankjewel, dankjewel, dankjewel, dankjewel...

Communie 29-04-2018

Lukas : Bedankt voor het leuke feest, alles was meer dan in orde en wij hebben alleen maar lovende commentaren gehoord!

Jef : Een heel dikke merci voor de organisatie! Wij hebben genoten van het begin tot het einde, wij hebben alleen maar lovende reacties gehad. Het was top!

Jens : Het feestje was geslaagd! Bedankt om zo goed rekening te houden met Jens zijn eten!

Silke & Xavier

Huwelijk

Wij hebben heel erg genoten van onze dag, het is een schitterende herinnering! Bedankt om steeds voor ons klaar te staan!

Birthe & Bernard

Huwelijk 22-09-2017

Een dikke merci voor de top organisatie van ons feest! Het was echt super! Ook een dankjewel aan al het personeel gisterenavond.. 

Melissa Stevens

Escape Events

Ik wou jullie nog even bedanken! De klant is met een super tevreden gevoel naar huis gegaan. Bedankt voor alle hulp en de goede samenwerking.

Ramona & Jordi

Het was een heel leuk feest!
De mensen vonden het eten en de bediening heel goed! En zeer lekker!

lut Closset

Etentje Vriendenkring oud-leerkrachten SLBeringen
Hartelijk dank voor de goede zorgen. 
Wij hebben genoten van een fijne wandeling en het lekker eten. 
Graag tot volgend jaar.

Stefania & Livio

Huwelijk 18-08-2017

Bedankt voor een onvergetelijk feest. We hebben er enorm van genoten. Het eten, de service en de bediening was tip top in orde. We kunnen alleen maar lovend zijn.

Elise & Jeroen

Huwelijk 28-04-2018

Wij willen jullie graag nogmaals bedanken! Wij hebben echt een topdag gehad en alles gasten waren onder de indruk van de mooie zaal en het lekkere eten!

Laura Bonnet

Horeca Langens NV
Het was een groot succes gisteren! 
Alles was tip top.  
Zowel de leveranciers als klanten waren heel tevreden. 
Een dikke pluim voor al het personeel van Hangaar 58. 
Zowel achter als voor de schermen! 

Deborah & Rob

Huwelijk 05-05-2017

Een dikke merci om alles in goede banen te leiden! Wij zijn jullie heel erg dankbaar en hadden een onvergetelijke dag! Wij konden het ons niet beter wensen, iedereen was heel tevreden en ze vonden het geweldig!

Veronique

Communiefeest
Het was echt een heel, heel leuk feestje! Tot in de puntjes was het af! Jona zei vanmorgen nog: "Dat was het leukste feest dat ik ooit gehad heb!" Voila... een kind vertelt de waarheid he! ;-) 
Heel fel bedankt voor alles! 

Michiel Nicolaï

MAC21 12-01-2018

Graag bedank ik het team van de Tiendschuur voor de uitermate vlotte samenwerking.
Van de catering voor de crew, tot communicatie via mail, flexibiliteit met opbouw / afbouw, hulp bij eender welke vraag…
Fijn om met zo’n team te kunnen samenwerken dat tot het resultaat van afgelopen vrijdag heeft opgebracht.

 

Huwelijk Ellen & Kristof

Heel hard bedankt voor de goede organisatie!  Wij vonden het zeker een geslaagde avond!  Alles was top.  Bedankt! 

Rudi Vanspauwen

ERGO
Wij willen jullie persoonlijk bedanken voor de zeer goede organisatie van de Award Night. Jullie medewerkers waren zeer vriendelijk en stelde zich zeer flexibel op, er werd niets geweigerd.

We hebben tevens talrijke complimenten mogen ontvangen van de aanwezige gasten.

Muriel en Stijn

Wij willen u bedanken om de mooiste dag in ons leven mede te verzorgen. De locatie was top, de aankleding verzorgd, het eten voortreffelijk, het weer uitstekend, de genodigden in hun nopjes... wat kan een mens nog meer verwachten?

Elise & Jens

Huwelijk 6-01-2018

Alles was zeker naar wens! We hebben heel erg van onze dag genoten en van de avond zelf ook.

Alles was goed verzorgd, we hebben heel veel complimentjes gekregen van de gasten over de zaal en vooral over het eten! Het food-sharing concept vond iedereen zeer geslaagd!

Nogmaals bedankt om alles tot in de puntjes te regelen, we zijn erg tevreden.

 

Christy & Fabio

Huwelijk

Het was echt geweldig, bedankt voor alles! We konden niet meer verwachten voor onze huwelijksdag. Het was heel fijn om dit met jullie te mogen plannen en hebben enorm genoten. Het was een magische avond!

Britt & Siem

21-07-2018

Alles was naar wens, wij hadden het ons niet beter kunnen voorstellen. Alles is vlot verlopen en wij hebben veel goede reacties gehad over de zaal en het eten. Wij zijn heel blij, nog eens bedankt voor alles.

Eline & Tom

Huwelijk 31-10-2017

Alles is naar wens gegaan, wij hebben een heel fijn feest gehad. Dankuwel hiervoor aan het hele team.

Liliane

Stad Genk
Bedankt voor de zeer aangename samenwerking. Ook nu weer was alles picobello in orde. Het is een plezier om met jullie te mogen samenwerken! Hopelijk volgen er nog gelegenheden.
(Event Gulden boek van goud naar platina)

Inge & Kristof

Huwelijk 04-05-2018

Top-crew! Jullie hebben echt geweldig werk geleverd. Enorm bedankt voor alle hulp en steun in de voorbereidingen!

Thomas Custers

Ikea 21-04-2018

We hebben genoten, de reacties waren zeer positief! Heel erg bedankt!

Marc Croes

UHasselt - Familiedag

Nogmaals enorm bedankt voor de fijne en erg succesvolle samenwerking, het was een topevent! De schouderklopjes stromen binnen en die deel ik graag met jullie. De hele dag is vlekkeloos verlopen, zowel in de laatste voorbereidingen als tijdens het event zelf. Het was een terechte keuze om dit event te huisvesten op de prachtige Herkenrode-site met al zijn sterke punten.

Michel Veekmans

Key Classics diner
Wij houden er aan om het volledige personeel van het Koetshuis te bedanken voor het diner. Alles was perfect en iedereen was vol lof over het eten en de bediening.
 

Pieter & Katrien

Huwelijk 16-09-2017

Ik wil de hele ploeg bedanken voor het schitterende trouwfeest. Voorbereiding, organisatie en catering waren top!

Philip Vanstiphout

Induver Verzekeringen

Bedankt voor de goede zorgen. Het was dik in orde en we hebben veel goede feedback gehad. Bedankt vanwege het ganse Induver Hasselt team!

Dorien & Tom

Huwelijk 21-07-2017

Bedankt, onze dag was echt helemaal zoals wij het wensten, het eten was subliem, de zaal was prachtig, alles was perfect! Wij hebben een droomdag gehad dankzij julie team!

Philippe Box

FOLIES ROTARACT HASSELT - GALABAL

Bedankt voor de vlotte samenwerking de voorbije maand. 
Een dikke proficiat aan Aromazz.

Danny G.

Architect

Namens ons allen heel hartelijke dank voor de fijne en gezellige namiddag. Feestje was zéér geslaagd! Eten, drank en service waren top!

 

Edward Smeets

Rotary Club Hasselt-Herckenrode

Alles was prima geregeld, met oprechte dank voor de goede zorgen.

Jean Pierre Grootaers

Alles was perfect in orde. Hartelijk dank voor de goede service en het culinair gedeelte dat perfect verzorgd was!

Huwelijk Nicky & Stefan

We willen het team van aromaZZ graag nog eens via deze weg bedanken! Wij vonden het super en hebben niets anders dan goede reacties van de gasten gehad. Ook op het avondfeest was de bediening super!

Sofie Nieuwling

Wij hebben feedback van onze klant gekregen en ze waren uitermate positief! Ook de locatie vonden ze geweldig, heel mooie zaal! Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en goede service, ik kijk uit naar een volgend event.

Nina & Philippe

Huwelijk 21-10-2017

Zaterdag was echt perfect, het was mooier dan we konden dromen! We willen jullie dan ook heel graag bedanken voor alle goede zorgen, tips, ideeën etc. Onze ouders waren ook onder de indruk van jullie werk! De zaal was prachtig, het eten superlekker en de obers heel vriendelijk. We hebben er enorm van genoten!

Fons en Emma Reynders- Thijs

Fijn verzorgd ontbijt, vriendelijke en vlotte bediening,

Morgen genieten we verder van de heerlijke Cava.

 

 

Nathalie Mallentjer

Wolf Oil

Heel leuke feedback gekregen. Iedereen was heel tevreden! Leuke setting, lekker eten, etc.. niets dan positiefs. Bedankt daarvoor!

Nancy De Vleeschouwer

Alken Maes 12-01-2018

Ik wou jullie nog heel graag bedanken!  Niets dan lovende commentaren maar het is dan ook een heel toffe locatie!  Ook qua service zijn we niets tekort gekomen en is alles prima verlopen dus complimenten aan het hele team!

Laure & Fran

Huwelijk 07-07-2018

Nog eens heel erg bedankt om van onze trouw zo een prachtige dag te maken! Wij kijken met zoveel plezier en liefde erop terug!

Anne & Kris

Huwelijk 29-09-2017

Bedankt voor het geweldige feest en de fijne samenwerking. Wij hebben er echt van genoten!

Kim & Sofie

Huwelijk 24-09-2016

Graag willen wij jullie nog eens extra bedanken om ervoor te zorgen dat 24 september 2016 voor ons een geweldige en onvergetelijke dag was! We hebben nergens een puntje van kritiek want alles was mooier en beter dan we hadden durven hopen. De ceremonie buiten was geweldig! Een aantal gasten vielen echt letterlijk achterover toen ze de mooie Tiendschuur binnenkwamen.  Ook over het diner alleen maar goede dingen, het concept was uitstekend. Ook voor de bediening een extra woordje van dank, zij deden alles met de glimlach tot op het laatste moment. Zoals je merkt, hebben wij alleen maar goede woorden over de Tiendschuur en ook van onze gasten kregen wij heel wat complimentjes. Nog eens bedankt voor alles!

Céline & Dries

Huwelijk 22-07-2017

Nu ons feest voorbij is, willen we jullie nog eens bedanken voor de schitterende avond! Alles was prima in orde, het eten was zeer lekker en iedereen was heel tevreden.

 

Marisa & Tijl

Huwelijk 22-09-2018

Het was fantastisch, wij hebben er super hard van genoten! Het personeel was supervriendelijk, het eten superlekker! Bedankt voor alles, het was onze mooiste dag!

Provincie Limburg

Bedankt voor jullie hulp en inspanningen tijdens het nieuwjaarsfeest op 5 januari 2016!!! Ingeborg  en team Hangar58: Dikke merci, alles was dik in orde !!!

Ellen & Jan

Huwelijk 24-08-2018

Nogmaals bedankt om van ons trouwfeest zo een succes te maken, is mede dankzij jullie! Het was zelfs beter dan wij hadden gewenst, iedereen is laaiend enthousiast.

Nele & Kevin

Huwelijk 04-08-2018

Wij willen jullie via deze weg bedanken voor het ongelooflijke feest! Wij hebben echt genoten van het begin tot het einde. Niets was teveel gevraagd, de ceremonie was prachtig versierd. De versiering van de tafels en de bedankjes .... een dikke pluim hiervoor. En dan het eten, de smaakpapillen hebben hun werk gehad hoor, het was superlekker en alles mooi op tijd. Jullie hebben onze droomdag waargemaakt, het was er eentje om nooit te vergeten. Dikke dikke merci!!

Isabelle Van Valckenborgh

Communiefeest
Na een geslaagd familie-communiefeest vorig jaar bij jullie, willen we graag terugkomen naar Bokrijk!

Jolien & Bart

Huwelijk 10-06-2017

Amai, bedankt voor het topfeest, wij hebben er superhard van genoten.

Lut Creemers & Lien Van Oosterwyck

N-VA

Lut : Het was een prachtige organisatie, met dank aan jullie. Alle aanwezigen waren zeer te spreken over de prachtige locatie en de vriendelijke bediening.

Lien : Ik wou jullie nog even bedanken! Iedereen was zeer tevreden, de beelden waren mooi en de opkomst was fantastisch!

Lutgarde Hendrix

Bedankt voor het lekkere voorgerecht, de smakelijke soepen, het fantastische hoofdgerecht en het niet te missen dessert. De wijnen waren ook noemenswaardig!

Bart Verhaegen

To The Point Events

De klant was tevreden over het event, alles is vlot verlopen en ze hebben goed gefeest!

Communie 29-04-2018

Lukas : Bedankt voor het leuke feest, alles was meer dan in orde en wij hebben alleen maar lovende commentaren gehoord!

Jef : Een heel dikke merci voor de organisatie! Wij hebben genoten van het begin tot het einde, wij hebben alleen maar lovende reacties gehad. Het was top!

Jens : Het feestje was geslaagd! Bedankt om zo goed rekening te houden met Jens zijn eten!

Valérie van Nimwegen

CM regio Mechelen – Turnhout
  • Zaal leuk ingericht 
  • Zeer lekker eten 
  • Vlot kunnen aanschuiven aan het buffet 
Ik weet één ding, als ik nog een feest moet doen weet ik waar naar toe en niet alleen om te eten. Bedankt voor de leuke ontvangst en de leuke namiddag.

Eline & Pieter

Huwelijk 23-09-2017

Alles is fantastisch goed verlopen. Veel complimenten op het lekkere eten en de locatie.

Wij zijn alvast in de wolken.

Bedankt ook voor de goede opvolging.

Debby & Dimitri

Huwelijk 15-06-2018

Bedankt voor de goede zorgen om ons een super mooi feest te bezorgen. Het was fantastisch en zal nog lang nazinderen ...

Karen & Bart

Huwelijk

Wij hebben ernorm genoten van onze trouwdag en het feest. Voor ons was alles perfect en wij zouden het zo opnieuw doen. Wij willen jullie bij deze dan ook nog eens bedanken voor de organisatie. Het was een plezier ons huwelijksfeest met jullie te realiseren en wij zijn nog steeds aan het nagenieten!

Marlies Van Bael

UHasselt

Wij hebben alleen maar geweldige feedback gekregen. Super mooie locatie, goed georganiseerd, lekker eten, originele randanimatie, goede gidsen, muzikanten. De complimenten vlogen ons om de oren. Julie hebben daar voor een groot deel aan bijgedragen, dus van harte dank! Het was voor mij ook een eerste kennismaking en ook ik ben erg in de wolken over de locatie, de verzorgde professionele maar tegelijk persoonlijke aanpak.

Karen Vandermeulen

ING

Super bedankt voor de goede organisatie, iedereen was heel tevreden!

Jens & Tom

Huwelijk 03-12-2016

Graag willen wij jullie bedanken voor de organisatie en het goede verloop van ons huwelijksfeest. Wij vonden het zeer fijn dat jullie kiezen voor een persoonlijke benadering, geen enkele vraag was jullie teveel. Wij houden een goed gevoel en fijne herinneringen over aan onze dag in de Tiendschuur.
 

HUWELIJK SIGRID & BRECHT

Wat een fantastisch feest hebben wij gehad!  Alles was op en top waardoor we nu al heimwee krijgen naar onze trouwdag. Het eten was lekker, het personeel was vriendelijk en alles was tot in de puntjes geregeld. Wij willen jullie van harte bedanken voor de supergoede begeleiding voor en tijdens ons feest. Jullie hebben ons met hart en ziel begeleid en dat maakt dat we alleen maar vol lof aan jullie zullen terug denken!

Anne & Ruben

Huwelijk 9-09-2017

Wij hebben zalig nagenoten van onze perfecte dag, het was echt schitterend. Het liep allemaal perfect en iedereen heeft zich vermaakt.

Julie & Philippe

Huwelijk 29-07-2017

Het was echt perfect, kon gewoon niet beter! Super dikke merci voor alles!

Geert Loyen

DAS rechtsbijstand

Ik wil  langs deze weg nog graag laten weten dat iedereen heel tevreden was over jullie locatie. Wat ook opviel was de service in het algemeen. Als we iets vroegen, was er niets teveel en ze kwamen regelmatig zelf vragen of alles OK was. Wij komen zeker terug naar Herkenrode, het was echt top! Iedereen was onder de indruk!

Renilde & Koen

'25 jaar' Huwelijk 27-10-2017

We zijn zeer tevreden over de organisatie van ons feestje. Alles was naar wens en perfect georganiseerd. Dit verdient een pluim!

Olina Voncken

Klinkhamer Group 27-09-2018

Thank your very much for a wonderful cooperation! The location is beautiful, food was amazing, music was also great, there is nothing else we could wish for!

Ellen & Niki

Huwelijk 31-08-2018

Bedankt voor het topfeest, het was super. Felicitaties aan het hele team!

Sarah & Arend Jan

Huwelijk 6-10-2018

Het was een absoluut topfeestje! Iedereen was enthousiast, de locatie, de zaal, het eten, de bediening .... Van A tot Z, het was prachtig! Arend Jan en ik hebben heel hard genoten, net zoals de gasten. Jullie hebben 'The perfect wedding' georganiseerd voor ons. Iedereen was heel vriendelijk, professioneel en heel behulpzaam. Bedankt voor alles, wij hebben ervan genoten. Jullie mogen fier zijn op wat jullie de mensen kunnen aanbieden. Nogmaals het was een absoluut fantastisch trouwfeest!

Sarah & Arend Jan

Huwelijk 6-10-2018

Het was een absoluut topfeestje! Iedereen was enthousiast, de locatie, de zaal, het eten, de bediening .... Van A tot Z, het was prachtig! Arend Jan en ik hebben heel hard genoten, net zoals de gasten. Jullie hebben 'The perfect wedding' georganiseerd voor ons. Iedereen was heel vriendelijk, professioneel en heel behulpzaam. Bedankt voor alles, wij hebben ervan genoten. Jullie mogen fier zijn op wat jullie de mensen kunnen aanbieden. Nogmaals het was een absoluut fantastisch trouwfeest!

Isabelle & Steven

Huwelijk

Alles was tiptop in orde, wij hebben niets anders dan complimenten gehad. Bedankt!
 

Claudia & Antonio

Huwelijk 06-01-2017

Eerst en vooral een dikke merci. Wij konden alles vragen en niets was teveel, het was meer dan we ooit hadden durven dromen. Nogmaals, hartelijk bedankt!

Steve Steels

Kalahari

Graag had ik van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het hele team dat zich voor ons evenement heeft ingezet te bedanken. Mede dankzij jullie hebben wij dit event succesvol mogen noemen!

Ellen & Jan

Huwelijk 24-08-2018

Nogmaals bedankt om van ons trouwfeest zo een succes te maken, is mede dankzij jullie! Het was zelfs beter dan wij hadden gewenst, iedereen is laaiend enthousiast.

Communie 22-04-2018

Anke - Wij vonden het een super feest! De locatie is prachtig, de catering is leuk gepresenteerd en lekker. De kinderanimatie is een leuk extra'tje, zeker voor herhaling vatbaar. Er werd rekening gehouden met onze wensen en vragen!

Elise - Het is heel goed geweest voor ons en de hele familie, super! Elise was ook heel blij, de locatie, de zaal, het eten, de bediening, randanimatie, wij vonden alles perfect!

Flore - In één woord TOP - de kinderen vonden de kinderanimatie super, heel origineel!

Cisse - Het was top voor iedereen, Cisse vond het jammer dat de dag al voorbij was.

Fleur & Saar - Het was superleuk, het eten was lekker en iedereen was tevreden. De kinderen hebben het heel fijn gehad. Wij willen jullie graag bedanken om alles zo mooi te plaatsen.