AromaZZ verenigt kwalitatieve foodconcepten met unieke feest- en eventlocaties in Limburg. ZZ is ons eigen keurmerk, hier gaan we voor:

Liefde voor de klant

Mensen vertrouwen ons de belangrijkste momenten in hun leven toe. Bedrijven rekenen op ons om hun personeel en klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Hierin ligt de kern van ons vak. Iedereen kan bij Aromazz rekenen op service met een glimlach, op een professionele maar persoonlijke aanpak. Bekijk hier wat onze klanten ons vertellen.

Teamspirit

Ons vak draait om mensen. Ons bedrijf draagt een frisse, pittige en inspirerende naam en wordt dagelijks gekruid door het enthousiasme van een gedreven team. Bij AromaZZ zorgen we dat elke klant één aanspreekpunt heeft, maar tegelijk is elk event een teamspel. Al onze medewerkers zijn professioneel en gedreven om elk aspect van uw event kwaliteitsvol in te vullen. Maak hier kennis met ons team.

Kwaliteit en maatwerk

Elk event is uniek. Voor onze klanten, maar ook voor ons. We starten elk project met een goed gesprek. Open communicatie staat centraal en zorgt ervoor dat we telkens opnieuw een professioneel, kwalitatief event kunnen neerzetten op maat van elke klant. Van familiebrunch tot productpresentatie, van huwelijkspicknick tot personeelsfeest ... Elke klant en elk event kan rekenen op onze onverdeelde aandacht en een kwalitatieve uit- en afwerking.

Bekijk hier ons aanbod voor particulieren. I Bekijk hier ons aanbod voor bedrijven.

Unieke locaties en veelzijdige concepten

De belangrijke momenten verdienen unieke locaties. Aromazz is een gevestigde waarde binnen het eventlandschap en beheert en werkt met enkele van de mooiste eventlocaties van Limburg. Aan dit aanbod van unieke locaties koppelen we veelzijdige en vernieuwende foodconcepten. We hebben niet alleen aandacht voor het unieke karakter van uw activiteit, maar besteden ook de nodige zorg aan uw individuele behoeften en wensen rond allergenen, overtuigingen en voorkeuren. Bekijk hier enkele van onze locaties:

Historische authenticiteit en sfeer in de Tiendschuur van Herkenrode

Eigentijds en ecologisch in de oude stad van Bokrijk in HANGAR58

Idyllisch, huiselijk en familiaal in het Dennenhof

Intiem en gezellig in Het Koetshuis